Povestea site-ului Piete si Fermieri - Piete si fermieri din Romania

Noutati

Harta producatorilor agricoli, ferme, piete si puncte de desfacere produse de provenienta Romaneasca

Piete si fermieri

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Povestea site-ului Piete si Fermieri

www.pietesifermieri.ro a pleacat de la proiecte similare din alte țări unde există astfel de site-uri in care cei care doresc să consume produse proaspete și sănătoase din zona în case se gasesc. Astfel că fiecare doritor cauta producători care oferă ceea ce cauți în acel moment și poti contacta producătorul pentru comandă si stabilirea modului de a intra in posesia produselor comandate. 

Pornind de la această ideea am inceput să populam cu prietele agroalimentare și în timp cu producători pentru a creea o hartă în  care să poti gasii doar producători și distribuitori din domeniu agro-alimentar fară a fi nevoie să selectezi doar producatori agricoli. 

Probabil dintre cei care sunt plecati sau au fost plecati isi amintesc cu poti sa vizitezi fermele si sa comanzi produsele pe care sa le ridici pe loc sau la o data ulterioară stabilită de comun acord.

Prin aceasta putem să si promovăm pe cei care produc in zona noastră dar să și beneficiem de produse proaspete și sănătoase deoarece producătorul nu va mai trebuii să le trateze pentru a rezista în piețe sau lanțuri de distributie fiind predate direct la beneficiarul final


Harta producatori poate fi accesata la map.pietesifermieri.ro/harta iar daca dorresti sa ajuti la imbunatatirea hartii adauga producator la http://map.pietesifermieri.ro/adauga-producator-agricol/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Top Ad

Responsive Ads Here
-->