Muri si Mure.ro - Piete si fermieri din Romania

Noutati

Harta producatorilor agricoli, ferme, piete si puncte de desfacere produse de provenienta Romaneasca

Piete si fermieri

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 9 mai 2018

Muri si Mure.ro

Suntem o microfermă de familie, care are, ca principal obiect de activitate, producerea de mure de cultură și de material săditor, butași de mur Thornfree certificați.  În afară de mur, avem în curs de dezvoltare, pe spații mai mici, culturi de zmeur, alun și gutui.

 Adresa:  

Sat Argeşelu, Numărul 549A, 
Localitatea: Comuna Mărăcineni
Judeţul Argeş
 Romania

Telefon:  0765326242
Email:
Website: http://murisimure.ro
FB: https://www.facebook.com/MuriSiMure76/
Plantația-mamă a fost înființată în martie 2015. Am pornit la drum, având ca obiectiv principal calitatea. Ne-am pus ,în slujba îndeplinirii acestui țel, toate resursele financiare și sufletești, pentru că „unde dragoste nu e, nimic nu e"!

Iubim natura și oamenii și, din dragoste și respect pentru toți, facem tot ce ne stă în putere, pentru a produce cele mai curate și mai gustoase fructe, dar și cel mai sănătos și mai de calitate material săditor.

Atât plantația-mamă, cât și pepinierele, au instalat sistem de udare prin picurare, sistem ce utilizează apă de fântână. Sistemul de udare prin picurare aduce maxime beneficii plantelor, dându-le apă exact unde și cât trebuie, dar și nouă, ajutându-ne să optimizăm consumul și să evităm risipa celei mai prețioase resurse, apa.

Ajutăm plantele să se dezvolte frumos, utilizând doar gunoi de grajd fermentat, calciu, magneziu, zeolit și îngrășământ foliar bio, în scopul producerii celor mai sănătoase fructe și plante.

Așa cum o mamă bolnavă nu poate da viață unor copii sănătoși, nici o plantație-mamă bolnavă nu poate produce fructe și butași de foarte bună calitate. Aplicăm toate tratamentele fitosanitare de prevenție, atât plantației, cât și pepinierelor, până la fenofaza de fruct verde. Schema de tratament ne-a fost dată de Institutul Pomicol Mărăcineni, iar aplicarea se face sub atenta supraveghere a controlului fito-sanitar.

Vă invităm cu drag să ne vizitați, oricând timpul vă permite, să vedeți rezultatele muncii noastre și vă vom dovedi că, de la vorbă până la fapt, nu e decât un pas mic, atunci când iubești ceea ce faci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Top Ad

Responsive Ads Here
-->