Ferma - Biodumbrava - Piete si fermieri din Romania

Noutati

Harta producatorilor agricoli, ferme, piete si puncte de desfacere produse de provenienta Romaneasca

Piete si fermieri

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 17 martie 2017

Ferma - Biodumbrava


Ferma ecologica Biodumbrava si-a propus sa cultive acele tipuri de legume cu valoare biologica foarte mare. Acestea sunt recomandate pentru: copiii sugari care incep diversificarea, pentru cei care-si doresc o alimentatie sanatoasa si pentru persoanele care au diferite boli degenerative cum ar fi: ALERGII, DIABET, diferite forme de CANCER  etc. Aceste legume superioare nutritional, fac parte din categoria legumelor cultivate conform tehnologiilor de productie biologica reglementate la nivel european. Bogate in vitamine, minerale, fibre, antioxidanti etc., sunt alese cu atentie in urma consultarii multor clienti cu probleme de sanatate, recomandate si prezentate in carti de specialitate in urma studiului diferitelor universitati de renume mondial. In acelasi timp, aceste legume cu rol de autovindecare, sunt recomandate de catre nutritionisti si de catre medici de diferite specialitati: oncologie, cardiologie, gastroenterologie, urologie, diabet zaharat, boli de nutritie si metabolism, medicina interna, medicina de familie, homeopatie, fitoterapie, gemoterapie, chiroterapie etc.


ImagineDistributia in Bucuresti se face o data pe saptamana in ziua de joi. Pentru Bucuresteni primirea comenzilor se desfasoara in doua locatii. Una la magazinul Bacania Veche in spatele stadionului Dinamo – str. Barbu Vacarescu nr.49 intre orele 18 – 20 si a doua pe str. Romancierilor in fata Colegiului Tehnic GH. Airinei (Liceul P.T.T.R – cart. Dr. Taberei). orele 19.00 – 20.00.  Clientii din tara pot primi produsele prin serviciul de curierat Fancourier. Mai multe detalii sunt trecute in josul prezentei liste cu produse.
Adresa
Locatia fermei ecologice Biodumbrava - la 15 km. de Bucuresti in spatele cart. Militari: Str. Uverturii - com. Rosu - com. Chiajna - com. Dragomiresti - sat Bacu - com. Joita / jud. Giurgiu.

Tel: Manager: ing. Marin DUMBRAVA tel: 0724543869; 0757247501; 0760517646.
Website: www.biodumbrava.ro
Blog: http://biodumbrava.wordpress.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Biodumbrava/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Top Ad

Responsive Ads Here
-->