Agroland Piese - un nou concept de magazin pentru agricultura - Piete si fermieri din Romania

Noutati

Harta producatorilor agricoli, ferme, piete si puncte de desfacere produse de provenienta Romaneasca

Piete si fermieri

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 27 octombrie 2015

Agroland Piese - un nou concept de magazin pentru agricultura

In urma cu doua saptamani in data de  1 octombrie 2015, a fost inaugurat la Giarmata – Timis magazinul AGROLAND PIESE, un nou concept de magazin in care se comercializeaza piese de schimb, accesorii si consumabile pentru agricultura.

“Acum 18 ani, cand am pronit business-ul Agroland nici prin gand nu-mi trecea ca intr-o zi ne vom extinde si in aceasta zona, a pieselor si accesoriilor agricole. Acest magazin vine sa completeze oferta de produse existenta in cele 250 de magazine Agroland, pentru fermieri si crescatorii de animale si pentru pasionatii de gradinarit. Pana la sfarsitul anului viitor, ne-am propus sa extindem conceptul in toate judetele tarii”, a declarat Horia Cardos, director general Agroland.

La inaugurare au fost prezenti fermieri din zona Banatului, dar si oficialitati locale, printre care si Virgil Bunescu, primarul comunei Giarmata. Acesta a subliniat importanta pe care o are pentru fermierii din zona deschiderea acestui magazin, dedicat direct nevoilor lor: “In acest magazin, fermierului trebuie sa i se ofere piese pe alese, piese bune si, in plus, sa i se ofere asistenta tehnica. In contextul dezvoltarii comunei Giarmata, deschiderea acestui magazin este foarte benefica”, a spus acesta.

Citeste mai mult pe gazetadeagricultura.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Top Ad

Responsive Ads Here
-->